Det er muligt at leje min langarms quilter.  Når du komme her for at quilte, koster opstarten obligatorisk 375.-kr og 175.- kr pr påbegyndt time. Dette dækker over undervisning i brug af maskinen og opsætningen af dit tæppe og hjælp undervejs. dvs at bruger du fx 3 timer på dit tæppe koster det 375.- + 3x175.- = 900.-.  Opstartsgebyr tages for hvert tæppe der quiltes.

Mellemlægs vat skal købes her. Medbringer du selv, vil det blive afvist, da jeg ikke kan garantere for det færdige resultat med foer af kvalitet som ikke er købt her.

Bagside stoffet og mellemfoer skal være mindst 10 cm for stort hele vejen rundt. Og top og bund af bagside stoffet skal være skåret lige af (dette er meget vigtigt),

Der er pt. mulighed for at quilte frihånd eller efter panthograf plade som styre dig gennem mønsteret. Jeg vil altid være tilstede og parat til at hjælpe dig undervejs.

Er du interesseret - så ring til mig på 29909900 og book en tid. ´Kun reservationer til quiltning mandage eller tirsdage. Du skal regne med at der er ventetid.

mvh

Mette