Forlænget weekend med Patchwork på den gamle, forhenværende herregård, Frederikshøj. I dag bruges det til bed and breakfast indlogering.

Kurset er baseret på hvad i vil lave. Dvs der er ingen fastlagte opgaver. Men alt er muligt både med hvad i selv vil medbringe eller om i vil fordybe jer i et projekt i falder for på stedet. Ds undervisningen og ønsker er individuelt baseret.

Vi starter Torsdag med ankomst mellem 16-17. Her mødes vi i den store festsal og hilser på hinanden og derefter står den på værelses fordeling og spisning. Aftenen går med at finde frem til hvad i gerne vil lave. 

Fredag er der syning og undervisning hele dagen. Hvis nogle har lyst/behov, laver vi en udflugt til forretningen 1-2 gange i løbet af dagen. Forretningen ligger kun 10 minutter væk.

Lørdag står den på undervisning fra kl 09.00  Der er ingen bundne opgaver. Også denne dag kan vi tage i forretningen hvis der er ønske om dette.

Søndag er der syning/hygge  frem til kl 15. hvor vi tager afsked med stedet og hinanden - forhåbentligt glade, trætte og fyldte af nye ideer.

Kurset er inkl overnatning, alle måltider og ekstra måltider, fri kaffe/the hele dagen. Værelserne ligger både i stue plan og på 1.sal så i bedes angive om i kan gå på trapper eller om det er ok med 1-sal. De fleste værelser har eget bad/toilet.

Der betales 500.- i depositum ved tilmeldingen. REsten opkræves ca 3 måneder før kurset.

Depositum refunderes ikke ved afbud.

Hvis du ønsker ar dele værelse med en sy-veninde du følges med, må du meget gerne lige sige til.

Her er der lidt billeder fra stedet.

indkørslen til FrederikshøjFestsalen hvor vi skal syEt af de hyggelige værelser

et af de andre værelserDen flotter herregårds hallherregaarden

Kursus stedet ligge små 10 km syd for Nyborg :

kort over placering

Adressen er : Frederikshøj BnB; Kogsbøllevej 66E
5871 Frørup

Se også stedet på dette link : http://www.taarupportalen.dk/portal/index.php/visitmenu/frederikshoj-bed-breakfast